Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Почивка на остров Козумел

козумел

транспорт: самолет

дати: според офертата

цена: 1178€

Всичко по офертата в pdf формат

 

Козумел (на испански: Cozumel, на езика на маите островът на лястовиците) е остров в Карибско море в близост на източния бряг на Мексико, полуостров Юкатан. Той е известен курорт, най-вече заради подводното гмуркане. Най-големият град на острова се нарича Сан Мигел де Косумел.

Програма:

Ден 1: Пристигане на Международното летище в град Канкун, посрещане от наш представител, трансфер до хотела на остров Козумел и настаняване.

Ден 2: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 3: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 4: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 5: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 6: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 7: Свободен ден за занимания по желание или за да се насладиш на прекрасните плажове на Карибско море с техния бял пясък и да се печеш на слънцето, като се отпуснеш пред прекрасното тюркоазено море на Козумел.

Ден 8: Трансфер до Международното летище на град Канкун, за качване на борда на самолет за обратния полет.

Ден 9: Включена е една нощувка в Европа, за прекачване на презокеанският полет. Тази нощувка може да бъде в началото или в края на пътуването в зависимост от избраните дати за полета.

Цената включва:

  1. Самолетен билет Европа – Канкун – Европа
  2. Трансфер Летище – Хотел – Летище в Канкун
  3. 7 нощувки в хотел в Козумел хотел Hotel Meliá Cozumel Golf 5* или подобен
  4. All Inclusive

Цената не включва:

  1. Вътрешно-европейски полет за връзка с трансатлантически полет (ако е необходим)
  2. Допълнителна нощувка в Европа за прехвърляне на трансатлантическите полети
  3. Лични разходи
  4. Допълнителни услуги, които не са включени в програмата
  5. Допълнителни екскурзии, храна, напитки, които не са споменати в пакета
  6. Застраховка / ако желаете, моля свържете се с нас за повече информация /

*** Забележка:

Възможни са една или две нощувки в Европа, в зависимост от избраните дати.