ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Хотел „INSTITUT IGALO“ 2* – Черна Гора

Цена: от 34 €

Всичко по офертата в pdf формат

 

 

Игало – Черна Гора

Игало е разположен в най-западната точка на крайбрежието на Черна гора, на входа на един от най-красивите заливи в света – Бока Которска. Градчето е известно с мекия си климат, чистото море и терапевтична морска кал. Всичко това дава възможност за съсредоточаване на много хотелски комплекси със специална насоченост, включително Център за здравен туризъм, Институт по физикална терапия и превенция и др.

Представяме на Вашето внимание един от най-големите и най-известните заведения за СПА лечение на Балканския полуостров

INSTITUT IGALO 2*

Комплексът се намира само на 100 м. от плажа и на 400 м. от центъра на Игало. В хотела се предлагат разнообразие от оздравителни и уелнес програми за всички възрастови групи. Благодарение на природните свойства на лечебната морска кал, на минералната вода и мекия средиземноморски климат, Игало се е превърнал в един от най-големите лечебни и здравни курорти в Европа. В допълнение към програмите за възстановяване на здравето, комплексът предлага уелнес и развлекателни програми, които основно разчитат на принципите на съвременната медицина. Тези програми са предназначени за насърчаване на здравословния начин на живот, корекция на лошите навици на живот, или просто запознаване с ползите от арома терапии чрез масаж на лицето или тялото. Kомплексът разполага с 2 ресторанта, 4 бара, закрит басейн с олимпийски размери, сауна, фитнес, гимнастически салон, тенис на маса, баскетбол, волейбол, футбол, боулинг, център за красота. Всички оздравителни и разкрасителни процедури, спортни занимания не са включени в цената и  се заплащат допълнително.

Комплексът се предлага и само хотелско настаняване с цел почивка.

Цена от € 34 на човек настанен в двойна стая с вкл закуска и вечеря

Цена от € 41 на човек настанен в двойна стая с вкл закуска, обяд и вечеря