Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Фотоприключение във Виетнам, Камбоджа и Банкок

халонг

транспорт: самолет

дати: 11.11.17-26.11.17г.

цена: от 3350лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

Програма:

Ден 1 – Пристигане в Ханой
Пристигане на международното летище Ной Бай и трансфер до хотела, където е и първата нощувка.

Ден 2 – Ханой
Местният гид ни посреща сутринта и ни води на обиколка с автобус. Забележителностите, които ще посетим са: Пагодата Тран Куок, Западното езеро, Мавзолеят на Хо Ши Мин, Едноколонната пагода, етнографският музей, старата част на Ханой, Храмът на Литературата, езерото Хоан Кием и храмът Нгок Сон. Обиколката приключва в късния следобед, след което имаме свободно време до края на деня. Нощувка в Ханой.

Ден 3 – Ханой – заливът Ха Лонг
Заминаваме рано за град Халонг. Обядът ще бъде сервиран по време на круиза сред невероятните варовикови острови. Посещаваме пещерата Сунг Сот и пещерната система Луон, където може да се плува и кара каяк. Ако има време, ще се разходим до острова Титоп. На връщане ще релаксираме с вкусна вечеря, след което може да се забавлявате с лов на сепии, караоке, настолни игри, филми или да гледате звездите на горната палуба. Нощувка на борда.

 Ден 4 – Заливът Ха Лонг – Хюе 
Имаме още малко време да се полюбуваме на залива Халонг и след обяда, който ще се сервира на борда, заминаваме обратно към Ханой. Трансфер към ЖП гарата, където се качваме на нощния влак към Хюе.

 Ден 5 – Хюе
Посрещане на гарата и посещение на Императорския град, построен от династията Нгуен, които са властвали над Виетнам от началото на 19 век до 1945 година. Следва круиз по Парфюмената река. Нощувка в Хюе.

 Ден 6 – Хюе – Хоян
Сутринта се насочваме на юг и минаваме през невероятния проход Хой Ван, преди да пристигнем в Хоян, признат от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Пешеходна обиколка с посещение на залите за събирания на китайската общност, японският мост, къщата Тан Ки и текстилната фабрика. Нощувка в Хоян.

 Ден 7 – Хоян – Сайгон (Хо Ши Мин)
Свободно време за разглеждане на Хоян, след което трансфер към летището в Дананг за вътрешен полет към Сайгон. Посрещане в Сайгон, трансфер към хотела и нощувка.

Ден 8 – Сайгон – Тунелите Ку Чи
Днес посещаваме тунелите Ку Чи – подземна система от тунели, построени от виетнамските воини по време на борбата за независимост. В тунелите е имало болници, жилища и т.н. и са служили за военна база на Виетконг по време на Американската война. Свободно време следобед за пазаруване и разглеждане на забележителности. Нощувка в Сайгон.

 Ден 9 – Сайгон – Островът Ан Бинх
Пътуване към Кай Бе и посещение на щаба Као Дай. Као Дай е монашеска религия основана във Виетнам през 1926 година и представлява комбинация между много религии и вярвания включително будизъм, конфуцианство, даоизъм, виетнамски спиритуализъм, християнство и ислям. Тези, които го проповядват вярват в догмите да не се убива, да се живее честно, да се прави добро и да се избягва злото, да се помага и да се отдава почит на прадедите.
При пристигане в Кай Бе се отправяме с моторна лодка към плаващия пазар и гледаме как местните продават плодове и много други стоки от своите лодки. Продължаваме да плаваме към острова Ан Бинх през серия от малки канали за да се насладим на красотата на горното течение на Делтата на Меконг. Посещаваме семейство от селото Бинх Хоа Пхуок, които ще ни покажат как се правят бонбони от кокос и хрупкави оризови пуканки. Обядваме с прясна речна храна при местно семейство, след което отиваме на разходка в плодовата плантация и селото. През вечерта може да се присъедините към готварски урок и да се насладите на плодовете на труда си за вечеря. Нощувка при местно семейство.

Ден 10 – Ан Бинх – Шау Док (Делтата на Меконг)
Обиколка из острова, след което потегляме с лодка към Винх Лонг. Трансфер с автобус към Шау Док, където може да посетим плаващия рибен пазар. Следва посещение на селце населено с хора от общността Чам, където ще се включим в уъркшоп по тъкане на хавлии и ще научим повече за живота на местните. Нощувка в Шау Док.

 Ден 11 – Шау Док (Делтата на Меконг) – Пном Пен
Сутринта се качваме на спийдбоут (моторна лодка) и рязстоянието по реката Меконг до Пном Пен го взимаме за около 6 часа. Пристигаме по обяд, след което посещаваме дворцовия комплекс, Сребърната пагода, паметника на независимостта и Уат Пном. Нощувка в Пном Пен.

 Ден 12 – Пном Пен 
В този ден ще посетим затвора Туол Сленг (музей на геноцида), полетата на смъртта, централния пазар, Pour un Sourire d’Enfant (PSE) – френска организация с нестопанска цел, основана през 1995. Нощувка в Пном Пен.

 Ден 13 – Пном Пен – Сием Реап (Храмовете Ангкор)
Днес се спираме на Скоун, Компонг Кдей и мостът Ангкория и плаваме с лодка в Кампонг Клеанг. Вечеря при местно семейство и нощувка в Сием Реап.

 Ден 14 – Храмовете Ангкор, Байон и Бапхуон
Посещение на храмовете Ангкор Тхом, Та Пром и Ангкор Уат. Вечеря с апсарско танцово шоу в местен ресторант. Нощувка в Сием Рийп.

 Ден 15 – С автобус до Бангкок
В зависимост от големината на групата, турът до Бангок са осъщесвява с обществен или чартиран автобус.
Пристигане в ранния след обяд, нощувка в хотел.

 Ден 16 – Отпътуване
Закуска и отпътуване.

 

Цена: 3350лв. на човек в двойна стая

Цена със самолетен билет: 4440лв. на човек в двойна стая

Цената включва: 

 • Всички трансфери описани в програмата
 • 9 закуски на дни 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13 и 14 ; 5 обяда на дни 3, 4, 9, 12 и 14 ; 4 вечери на дни 3, 9, 13 и 14
 • Нощувки в двойна стая, както са описани в програмата и отсядане при местно семейство на ден 9
 • Транспорт по програма (сухоземен и воден) и входни такси
 • Английско-говорящ местен водач
 • Двама водачи-лектори по фотография – Емил Данаилов и Георги Величков
 • Автобусни и влакови билети
 • Студена вода и кърпи по време на обиколките

 Цената не включва: 

 • Международните самолетни билети
 • Медицинсказастраховка
 • Бакшиши и лични разходи
 • Напитки и храна, неспоменати в програмата
 • Виза