ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Совалков превоз от София до Халкидики всяка събота

autobusтранспорт: автобус

дати:05.05-29.09.2018г/всяка събота

цена: от 89лв* на двупосочна с-ка

 

СОВАЛКОВ ПРЕВОЗ ОТ СОФИЯ ДО ХАЛКИДИКИ ВСЯКА СЪБОТА!

Започват резервациите и записванията за совалков превоз с начална точка от София до Гърция, който ще се осъществява всяка събота считано от  05.05.2018г. до 29.09.2018г.  включително 

Отпътуване от София, пл. Руски паметник, в 06.00 ч. по маршрут София – Полуостров Халкидики.

Транспортът ще покрива маршрута до ръкавите Касандра и Ситония (като най-отдалечена точка в Ситония ще бъде Метаморфози).

Автобусите и микробусите са снабдени с индивидуална климатична система с контрол , DVD  телевизор, подвижни седалки, подлакътници на всяка седалка, колани на всяка седалка, степенки за крака, индивидуално осветление и мини-бар! Обслужването се осъществява от водачи с опит над 9 години по този маршрут и гарантираме пълна конфиденциалност към туристите, за да създадем едно успешно съвместно сътрудничество!

Цената за двупосочна седалка е 89* лева на човек! *Зависи от хотела и дестинацията и оферираната цена може да се промени според това.

Анулации и връщане на суми не са позволени по вече заплатени пътувания с издадени ваучери.