Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Сингапур и Малайзия

Сингапур

транспорт: самолет

дати: 16.11.2017

цена: от 3795 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

 

1 ден

Полет София – Доха /19.40 – 01.15/ и Доха – Сингапур /02.15 – 14.45/.

2 ден / Сингапур

Пристигане в Сингапур в 14.45 ч. Посрещане и трансфер до хотела. По желание екскурзия с посещение на Марина Бей Сендс с изкачване до панорамната площадка на 57 етаж. Свободно време. Нощуване.

3 ден / Сингапур

Закуска. Панорамна обиколка, по време на която ще се запознаете с историята, културата и съвременния живот на града, превърнат от малко рибарско селище в най-модерно пристанище. Поглед към уличките на Малката Индия, един жужащ кошер. Разходка край старомодните къщи, разположени край реката и внимателно реставрирани, останали в сянката на кулите на финансовия район, статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, историческия хотел Рафълс. Свободно време. Нощуване.

4 ден / Малака

Закуска. Отпътуване за Малайзия с автобус. Пристигане в Малака, градът от където започва 400-годишната си експанзия малайския султанат. По-късно градът става територия на португалци, холандци и англичани. Днес са запазени много исторически останки, свързани с тяхното управление: църквата Свети Петър от 1710 г., най-старата християнска обител в Малайзия, португалската колония с руините на църквата Свети Павел и Портата Сантиаго, сградата на музея на Малака, построена от холандците. Посещение на храма Ченг Хун Тенг, единствения в който можете да видите трите главни доктрини на местните китайци под един покрив: таоизъм, будизъм и конфуцианство. Разходка из старинните улички, които стигат до брега на река Малака. Посещение на музея Баба Нуня, в който е представена историята на местна етническа група, наследници на смесени бракове между китайци и малайци. Нощуване.

5 ден / Куала Лумпур

Закуска. Отпътуване за столицата Куала Лумпур. Настаняване в хотел. Вечерна обиколка, по време на която ще видите града, целия облят в светлини. Разходка из китайския квартал, където тъкмо са отворили нощния пазар. След това ще присъстваме на представление с национална музика и танци, съпроводено от вечеря с местни деликатеси. Нощуване.

6 ден / Куала Лумпур

Закуска. Панорамна обиколка, която ще ви покаже историческото и модерното лице на града – посещение на Националния музей, Кралския дворец – отвън, площада на независимостта, гарата в мавритански стил, фото стоп при кулите Петронас. По желание посещение на панорамния мост на кулите. Свободно време. Нощуване.

7 ден / Остров Пенанг

Закуска. Трансфер до остров Пенанг с автобус. Пристигане и настаняване в хотел. Свободно време. Нощуване.

8 ден / Пенанг

Закуска. Екскурзия из историческия център на острова Джорджтаун, запазил исторически сгради от британския колониален период – форт Корнуолис и Еспланадата. Спирка при Къщата Ко Конгси Клан – едно от местата, в които е сниман филма „Анна и краля“, пагодата на Десетте хиляди Буди. Свободно време. Нощуване.

9 ден / Пенанг

Закуска. Свободен ден за плаж. Нощуване.

10 ден

Закуска. Трансфер до летището за полет Пенанг – Куала Лумпур. Полет Куала Лумпур – Доха /20.20 – 23.25/

11 ден

Полет Доха – София /06.35 – 10.40/.

Цена:

На човек в двойна стая

Единична стая

3795 лв.

4680 лв.

Цената включва:

 • Самолетни билети с летищни такси;

 • 8 нощувки с 8 закуски в хотели 4*;

 • Една вечеря с програма в Куала Лумпур;

 • Всички трансфери с автобус по програмата;

 • Екскурзии с месни екскурзоводи на руски в Сингапур, Малака, Куала Лумпур и Джорджтаун;

 • Входни такси за музея Баба Нуня в Малака и Националния музей в Куала Лумпур;

 • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро;

 • Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва:

 • Екскурзия до Марина Бей Сендс – 110 лв.

 • Резервация и билети за кулите Петронас – 55 лв.

 • Напитки и бакшиши;

Част от цената на екскурзията на стойност 3950 малайски рингити е калкулирана в лева по курс 100 рингити = 43 лв. валиден към 29.02.2016 г. При промяна на обменния курс рингит – лева с повече от 5% ще има промяна в крайната цена на екскурзията. Цената се уточнява при окончателното плащане.

Важна информация:

Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.

В пакетната цена са включени летищни такси на стойност 110 евро. Възможно е да има промяна в тяхната стойност. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.

Възможна е промяна в дните на провеждане на екскурзиите.

За пътуване до Малайзия и Сингапур е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България.

Не са необходими ваксинации.

Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител.

Резервации:

При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.

Втора вноска до 60 % 90 дни преди датата на отпътуване.

Пълно плащане 50 дни преди датата на отпътуване.