ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Програма – Джип сафари Обзор

транспорт: собствен

дати: всеки ден

цена: 66 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

10.00- Събиране на туристите от хотелите.

10.15- Сборен пункт на всички джипове –паркинг дикотека Обзор, където се прави инструктаж от водача/екскурзовода/ на групата за безопасност по време на мероприятието.

11.00- Посещение на пчелин в с. Раковсково . Дегустация на няколко вида мед. Беседа за добив и производство на мед и традиционната ракия.

11.45 – Спиране на Паницовска чешма, стрелба с въздушна пушка.

12.20- Панорамна разходка към с. Козница където следва най – живописната част от маршрута с навлизане в красива гора, форсиране река Двойница на няколко места.

12.40- Търсене на съкровище с GPS подарък бутилка шампанско на победителя. Промиване на пясък в реката за злато с професионални съдове.

13.20 – Обяд. Посрещане с гайда и питка в битов ресторант с. Еркеч. Музикално фолклорна програма свързана с историята и бита на района. Зеленчукова салата, пилешка пържола с гарнитура варени картофи или вегетарианско, десерт според сезона. Лимонада, вода, ракия, бяло и червено вино. Обличане на туристите с карнавален и битов реквизит . Танци.

15.30– Завръщане по хотелите.