Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Предколедна Барселона

транспорт:  самолет

дати: 18.12.2017 – 21.12.2017

цена: от 156€

Всичко по офертата в pdf формат

Предколедна Барселона

Специална оферта с уникални туровe

18 – 21декември (3 нощувки/4 дни)

Пакетът е насочен за индивидуални туристи и малки групи, които желаят да се насладят на магичната Барселона в дните преди Бъдни вечер и Коледа. Посочената цена включва хотелско настаняване в двойна стая в съответната категория хотел, закуска и 5-часова обиколка на Барселона.

Обиколката започва от впечатляващия булевард Пасео де Грасия, известен като „булеварда на Модернизма“, където ще се запознем с два от шедьоврите на гения-архитект Антонио Гауди – Дом Батльо и Дом Мила (Ла Педрера). Ще посетим най-оживения площад в Барселона – площад Каталуня, или линията, която разделя новия и стария град. Ще се разходим по най-емблематичната улица на стара Барселона – Ла Рамбла, където ще отпием от водата на Извора Каналетас, легандата на който гласи, че ще останем завинаги влюбени в този Средиземноморски град. Ще разгледаме Готическия квартал на Барселона, заедно с Пласа Реал (единственият неокласически затворен площад от XIX век),

Президентсвото на Каталуня, Площад Сан Фелип Нери, Катедралата на Барселона Санта Еулалия, пред която ще посетим известния коледния базар Санта Лусия, един от най-старите в цяла Евопа. След това ще се оправим към най-голямото недовъшено произведение на Гауди, а имено Базиликата Саграда Фамилия, разположена в едноимения квартал на региона Ейшампле. Там ще се любуваме на уникалния гений на архитекта в интерпретацията на две от централните фасади на храма, които съчетават оригинални и необичайни истории, свързани със Святото семейство и живота на Христос.

Настаняване

Настаняване в Hotel Suizo 3* и/или Hotel del Mar 3* с централно разположение в Барселона. Настаняване в двойни стаи, с включена закуска.

http://www.hotelsuizo.com/EN/hotel.html

   http://www.hoteldelmarbarcelona.com/EN/hotel.html

Настаняване в Hotel Bcn Urban Gran Rosellon 4* и/или Aparthotel Mariano Cubi 4* в

близост до центъра на Барселона. Настаняване в двойни стаи, с включена закуска.

http://en.bcnurbanhotelsgranrosellon.com/

   https://www.aparthotelmarianocubi.com/en/index.html

Ексклузивни допълнителни екскурзии и услуги:

  • Тур 1: Тибидабо и Монтжуик – 4-часова обиколка, която включва най-високата точка на Барселона и на планинската верига Корсерола – връх Тибидабо (514 м), от където се открояват най-забележителните панорамни гледки към Барселона град, но и Средиземноморското крайбрежие. Изкачването до върха интегрира разнообразни типове транспорт, сред които и един от фуникольорите на Барселона. На върха освен да се любуваме на забележитените пейзажи, може да се посети базиликата Саградо Корасон(Светото сърце), изградена в края на XIX век. Обиколката завършва с посещение на площад Испания – най-големият площад в Барселона, изкачвне до Двореца Монтжуик, седалище на Националния Музей на Изкуствата, както и посещение на Олимпийския пръстен на хълма.
  • Тур 2: Кварталите Сан Пере, Санта Каталина, Парк на Цитаделата и Барселонета – 4-часова обиколка на онези части от стария град Барселона, които крият в себе си истории за Индустриалната Революция на Испания, за рицари, изчезнали манастири и мистериозни посещения на Дявола…Обиколката преминава през Двореца на Каталунската Музика – един от най-красивите модернистични обекти на Барселона от началото на XX век, Църквата Сан  Пере, археологическите останки на манастира Сан Аугустин, кварталът Ел Борн и   Катедралата Санта Мария дел Мар.   Обиколката продължава с посещение на най-голямото зелено пространство на територията на града – Парка Цитадела, станал център на Първата Универсална Експозиция на Барселона от 1888 г. Там може да се любуваме на уникалната система от Каскади, монтирани специално за тази Експо от XIX век. Разходката ни завършва при централния плаж на Барселона – Барселонета, където в свбодното си време може да се насладите на прекрасната средиземнорска и каталунска кухня в някои от многобройните ресторанти на региона.
  • Фламенко вечер в Бароков палат в квартала Ел Борн в Стария Град наБарселона с включена безплатна напитка (вино, бира, безалкохолно и т.н.)

ЦЕНИ:

Пакетна цена на човек при настаняване в хотел 3*- 156 евро

Пакетна цена на човек при настаняване в хотел 4*- 173 евро

Цената е на човек в двойна стая в един от избраните хотели 3* или 4* при минимум записани 4 човека и в зависимост от наличността на хотела в момента на резервация

Цената вкючва:

   3 нощувки със закуски в съответната категория хотел

5-часова екскурзия на Барселона

Цената НЕ включва:

Самолетни билети София-Барселона-София Транспортни разходи (метро) Стария Град – Саграда Фамилия (2,15 евро)

Медицинска застраховка Допълнителни екскурзии

Цени на допълнителни екскурзии при мин. 4 човека: Цена на Тур 1 на човек: 39 евро Цена на Тур 2 на човек: 39 евро

Пакетна цена Тур 1 и Тур 2: 70 евро Фламенко шоу с включена на напитка: 25 евро