Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Перу

транспорт: самолет

дати: 07.10.2017

цена: от 5875 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

1 ден / Лима

Полет София – Лима /с прекачване/. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Нощуване.

2 ден / Свещената долина

Закуска. Трансфер до летището за полет Лима – Куско. Отпътуване към Свещената долина на инките. По път посещение на традиционния индиански пазар в град Писак. Той се организира от занаятчии от Писак и Куско, които излагат и продават голямо разнообразие от стоки, черги, гоблени, скулптури, бижутерия и тъкани. Обяд в местен ресторант. Разглеждане на руините на Олантайтамбо, гробниците и укрепленията. Настаняване в хотел. Нощуване.

3 ден / Мачу Пикчу

Закуска. Трансфер с автобус до жп гара Оланта, за пътуване с влак до Агуас Калиенте. От там придвижване с автобус до руините на Изгубеният град на инките – Мачу Пикчу. Този величествен каменен комплекс е построен с техника невероятна за неговата ера, а дори и за нашето време. Има много теории за строежа на Мачу Пикчу, но едно нещо е сигурно – той е единственият по рода си в света. Обяд. Отпътуване с влак за Куско. Настаняване в хотел. Нощуване. /Багажът ще бъде пренесен отделно от групата до хотела/.

4 ден / Куско

Закуска. Полудневна обиколка на Куско. Посещение на Плаза де Армас с Катедралата, построена върху руините на древен дворец на инките. Разходка из старата част на града, където се намират красиви колониални сгради, някои от които днес се използват за хотели. Продължаване към Саксаиуаман, разположен на около 3 км от Куско. Разглеждане на древните руини – Кенко, Пука Пукара и Тамбомачай. Свободно време и нощуване в Куско.

5 ден / Пуно

Закуска. Пътуване с автобус за Пуно през перуанските планини, покрай върхове със снежни шапки, разположени на 4300 м височина. Разглеждане на колониалната църква в Андаиуилас и руините на Рачи. Обяд в местен ресторант. Пристигане в град Пуно, разположен до езерото Титикака. Нощуване.

6 ден / Езерото Титикака

Закуска. Екскурзия до езерото Титикака с посещение на плаващите острови Урос. Индианското племе Аймара строи къщите си върху плаващи изкуствени острови, които изработва само от тръстика. Индианците и днес пазят традициите на своите прадеди. Хората все още се обличат в своите традиционни дрехи, а на площадчето поддържат съвместно магазин, от който могат да се купят различни сувенири. Трансфер до летището за полет до Лима. Трансфер и настаняване в хотел. Нощуване.

7 ден / Пуно – Лима

Закуска. Обиколка на столицата на Перу – площад Плаза де Армас, където са разположени сградата на Парламента, кметството, архиепископския дворец и Катедралата, манастира Сан Франсиско. Преминаване през модерните райони Сан Исидро и Мирафлорес към крайбрежната ивица, от където се открива гледка към плажовете на Лима и Тихия океан. Нощуване.

8 ден / Лима

Закуска. Трансфер до летището за полет към България.

Цени:

На човек в двойна стая

Единична стая

5875 лв.

6650 лв.

Цената включва:

  • Самолетни билети София –Лима, Лима – Куско, Пуно/Хулиака – Лима, Лима – София с летищни такси;
  • 7 нощувки със 7 закуски в хотели 4*;
  • 3 обяда;
  • Всички трансфери по програмата;
  • Описаната туристическа програма с местни екскурзоводи на руски език;
  • Входни такси за обектите по програмата;
  • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро.

Цената не включва:

  • Напитки и бакшиши.

Част от цената на екскурзията на стойност 1563 щатски долара е калкулирана в лева по курс 1 щатски долар = 1.76 лв. валиден към 07.01.2016 г. При промяна на обменния курс долар – лева с повече от 5% ще има промяна в крайната цена на екскурзията. Цената се уточнява при окончателното плащане.

Важна информация:

Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.

В пакетната цена са включени летищни такси на стойност 645 евро. Възможно е да има промяна в тяхната стойност. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.

Възможна е промяна в дните на провеждане на екскурзиите.

За пътуване до Перу е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България.

Не са необходими ваксинации.

Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител.

Резервации:

При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.

Втора вноска до 60 % 90 дни преди датата на отпътуване.

Пълно плащане 50 дни преди датата на отпътуване.