Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

ПЕКИН – СИАН – ШАНХАЙ – ХОНГ КОНГ

Хонг Конг

транспорт: самолет

дати: 30.11.2017

цена: от 4420 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

1 ден 

Полет София – Пекин с прекачване.

2 ден / Пекин

Пристигане в Пекин. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощуване.

3 ден / Пекин

Закуска. Разглеждане на Тянанмън, най-големия площад в света и „Забранения град“, комплекс от императорски дворци, които са били дом на императорите от династиите Минг и Цин повече от 500 години. Обяд. Посещение на Летния императорски дворец, разположен в покрайнините на града. Дворецът е бил лятна резиденция на династията Цин и представлява най-великолепната класическа градина в Китай. Нощуване.

4 ден / Пекин – Великата китайска стена

Закуска. Екскурзия с обяд до Великата китайска стена – символ на Китай и едно от най-изумителните човешки творения. Построена е преди повече от 2000 г. и е с дължина над 6000 км. Пътят минава край обектите, построени за Олимпиадата през 2008 г. Привечер разходка из Хутонг, стар квартал на Пекин, който сега има нов живот с множество кафенета, ресторанти и магазинчета, продаващи най-различни неща. Районът е една от историческите зони, под протекция от 1990 г. Нощуване.

5 ден / Пекин – Сиан

Закуска. Посещение на Небесния храм, мястото където императорите са се молели за добра реколта. Обяд. Пътуване със скоростен влак до Сиан /около 5 часа/. Трансфер и настаняване в хотел. Нощуване.

6 ден / Сиан

Закуска. През днешния вълнуващ ден ще посетите Теракотените воини в Гробницата на Цин Ши Хуан, първия император на обединен Китай. Фигурите са над 6000 и изобразяват войници с бронзови оръжия, коне и каляски. Всичките са в реални размери и са правени по живи модели. Обяд. Ще посетите древните стени на града, строени са през 14 в. при династията Минг. Нощуване.

7 ден / Сиан – Шанхай

Закуска. Посещение на храма на Малката Дива гъска, построен през 707 г. при династията Танг. Трансфер до летището за полет до Шанхай. Пристигане и настаняване в хотел. Нощуване.

8 ден / Шанхай

Закуска. Екскурзия с обяд с разглеждане на крайбрежната улица Бънд, превърнала се в символ на Шанхай, където в началото на 20 век са се намирали първите банки и търговски къщи. Кулата Ориентал Пърл с височина 468 м., разположена в района Пудонг, от чиято панорамна площадка се разкрива зашеметяваща гледка към града. Градините Ю, създадени през 1559 г., прекрасен комплекс от пагоди, павилиони, фонтани и цветя. Френския град – районът е бил населен предимно от чужденци между 1849 и 1943 г. и център на католицизма в Града. Днес районът е любимо място за разходка и шопинг. Нощуване.

9 ден / Хонг Конг

Закуска. Трансфер до летището за полет до Хонг Конг. Разглеждане на този удивителен град – смес от китайска архитектура и колониално влияние. Изкачване на връх Виктория, най-високата точка на острова, от която се открива гледка към градския пейзаж и Южно Китайско море. Посещение на плаващата колония в Абърдийн и Репулс бей – плажната зона на острова. Нощуване.

10 ден / Хонг Конг – Макао

Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия с ферибот до португалската колония Макао, която днес се е превърнала в Лас Вегас на изтока. Разглеждане на останките на катедралата Свети Павел, храма А-ма от 15 век, посещение на казино Венеция. Нощуване.

11 ден

Закуска. Трансфер до летището за полет към България.

Цена:

Човек в двойна стая

Единична стая

4420 лв.

5185 лв.

Цената включва:

 • Самолетни билети София – Пекин, Сиан – Шанхай, Шанхай – Хонг Конг и Хонг Конг – София;

 • Билет за скоростен влак Пекин – Сиан /2-ра класа/;

 • 9 нощувки с 9 закуски в хотели 4*;

 • 5 обяда;

 • Всички трансфери по програмата;

 • Описаната туристическа програма с местни екскурзоводи на руски език;

 • Входни такси за обектите, включени в програмата;

 • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро;

 • Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва:

 • Китайска виза – 80 щ.д.;

 • Целодневна екскурзия до Макао – включва ферибот, автобус и местен екскурзовод – 185 щ.д. /валидна при 15 платили/;

 • Напитки, бакшиши.

Част от цената на екскурзията на стойност 1505 щатски долара е калкулирана в лева по курс 1 щатски долар = 1.78 лв. валиден към 07.01.2016 г. При промяна на обменния курс долар – лева с повече от 3% ще има промяна в крайната цена на екскурзията. Цената се уточнява при окончателното плащане.