Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Обиколка на Япония

транспорт: самолет

дати: 03.01. – 23.12.2017

цена: от 2867 лв.

Всичко по офертата в pdf форматЯпония е страна, която предлага всичко необходимо за перфектното туристическо изживяване: богата и уникалана кулура, прекрасни пейзажи, вулкани и върхове покрити със сняг, ултрамодерни градове и специфична кухня. Тази обиколка съчетава всички основни забележителности, в рамките на 6 дена – от необятния мегаполис Токио, емблематичния вулкан Фуджи и живописния Хаконе, от където влак стрела ще ви отведе до старата Имперска столица Киото, която все още е съхранила културата и традицията на Япония. Предлагаме ви програма, която ще ви покаже най-доброто от Япония на възможно най-достъпната цена.

Забележителности:
♦ 
Токио – ултрамодерната съвременна Столица на Япония
♦ 
Хаконе – традиционен Японски град, където се намират множество художествени галерии, заобиколен от невероятни планински пейзажи
♦ 
Фуджи – най-високата планина в Япония
♦ 
Нара – първата постоянна столица

Програма:

Ден 1: Пристигане Нарита – Токио
При пристигането си на летището Нарита ще бъдете посрещнати от местните ни партньори, които ще ви съпроводят до летищния автобус и инструктират как да стигнете до хотела ви.

Ден 2: Токио
Сутринта месен екскурзовод ще ви чака в лобито на хотела, след което ще се присъедините към сутрешна обиколка на града с автобус, по време на която ще минете покрай Японския парламент, и ще посетите храма „Мейджи“, Токийската кула, Императорската Източна Градина и зоната за пазар Гинза, след което имате свободна програма до края на деня.

Ден 3: Токио – Фуджи – Хаконе
На сутринта отново ще бъдете посрещнати от екскурзовода ви и ще се приседините към тур Фуджи и Хаконе. Автобус ще ви отведе до Фуджи, а следобяда ще прекарате в Хаконе, където ще можете да се полюбувате на околностите както и да направите разходка с лодка по езерото Аши. Нощувка в Хаконе.

Ден 4: Хаконе – Киото
Сутринта шофьор ще ви откара до станцията Одавара където ще се качите на влак стрела за Киото. При пристигането ви в хотела ще бъдете посрещнат от местен водач, който ще ви разведе из храмовете Хигашияма и Киомици, както Кодай-дзи, изграден в памет на Тойотоми Хидейоши, велик генерал от 16ти век. Ще видите също и храма Ясака-дзиндзя, имащ централна роля за фестивала Гион-Мацури, провеждащ се през летния сезон. Тура приключва в зоната Гион, от където водача ви ще ви инструктира как да се приберете до хотела си.

Ден 5: Киото – Нара – Киото
Сутринта водача ви ще ви вземе от хотела и ще ви отведе към Нара, Императорската столица на Япония от 8ми век, където ще разгледате храма Тодай-Жи, помещаващ огромна фигура на Буда. Ще имате и възможност за разходка в националния парк, където живеят питомни елени, считани за божествени посланици. Ще посетите и храма Кофуку-дзи, преместен от Киото през 710г, и помещаващ пет-етажна пагода, втората по височина в Япония. Нощувка в Киото.

Ден 6: Киото – Летище Кансай
Трансефер до летище Кансай

Цената включва: настаняване (Две нощувки в Токио, една в Хаконе и две в Киото); посрещане от английско-говорящ представител; билет за влак стрела от Одавата до Киото; трансфер на багаж от Токио до Киото, обиколни турове с автобус (Сутрешен в Токио, Фуджи и Хаконе, следобеден в Киото и Сутрешен в Нара).

Цената не включва: ►самолетни билети ► застраховки ► бакшиши и лични разходи ► храна и питиета ►виза ► допълнителни обиколки извън програмата

Допълнитени разходи: ► добавка единична стая: 550 EUR ► добавка закуски: 120 EUR ► допълнителни нощувки (цена за двойна стая) – Токио: 125 EUR, Киото: 160 EUR