Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Обиколка на Бат и Уилтшър Котсуолдс (Англия)

транспорт: самолет

дати: 15.04. – 20.09.2017

цена: 1 203 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

 

6-дневна почивка, започваща и завършваща в Бат. Най-добре започнете тази пешеходна обиколка на Бат и Уилтшър Котсуолдс в Неделя или Четвъртък, за да си осигурите по-добро настаняване.Турът е на разположение всеки ден, в зависимост от Вашите предпочитания. Бат е признат за един от най-красивите градове в света, заради класическата грузинска архитектура. Той е един от четирите европейски града, определени за световно културно наследство на ЮНЕСКО – останалите са Флоренция, Венеция и Страсбург.

Маршрут:

Ден 1. Бат

Пристигане в Бат и настаняване. Свободно време за опознаване на красивия град.

Ден 2. Бат – Брадфорд на Авон

Започнете от централен Бат и се разходете до замъка Шам с изглед към Бат.

Продължете над акведукта Дундас до елегантния Фрестфорд и покрай тихата долина на Фарли Унгърфорд,където може да видите прекрасния замък от 14-ти век. После през Бартън Фарм (великолепна плевня) до Брадфорд на Авон – един от най-красивите малки градове във Великобритания с живописен мост от 17-ти век, саксонска църква и грузински къщички и вилички от 16-ти век.

(Тази разходка може да бъде съкратена, като вземете автобус до Лимплей Стоук.)

Разстояние пеша: около 20 км

Ден 3: Брадфорд на Авон – Лакок

От Брадфорд на Авон се разходете до селището с картинни книги „Монктон Фарли“, след това до Кингсууд с изглед към Уилтшир Даунс и Бат, както и към красивия малък град Куин. Оттам направете кратка разходка до Коршам, известен с Коршам Корт Елизабетско имение, датиращо от 1582 г., в което сега се помещава художествена колекция. Оттук се насочете към Лакок – изящно селце, което се използва много често за филми и филми като „Гордост и предразсъдъци“ на Би Би Си от 1995 г., „Ема“, „Мол Фландърс“ и др. „Лакок Аби“ е място за някои от филмите на Хари Потър.

Нощувка в Лакок.

Разстояние пеша: около 21 километра

Ден 4. Лакок – замъкът Комб

Преминете през Коршам, за да се присъедините към живописната долина Брук валей. Продължете към Слайфърфорд и оттам до замъка Комб – несъмнено едно от най-красивите села в Англия, с чист поток, древен мост и пазар.

Нощувка в село Касъл Комб.

Разстояние пеша: около 19 километра

Ден 5. Касъл Комб – Бат

Насочете се на юг към Бат, като вървете през красивата долина Св. Катрин до Бат, на Изток, откъдето имате избор – да вземете автобус в центъра на Бат или да се разходите покрай Авен, за да завършите пътуването си.

Нощувка в Бат.

Разстояние пеша: около 21 километра

Ден 6. Отпътуване

След закуска отпътуване или удължаване на престоя.

Цената включва:

►5 нощувки в малки хотели и къщи за гости със собствен санитарен възел, BB

► Трансфер на багаж

► Карта и пътна книга на английски език (доставя се в първия хотел)

► 24-часова телефонна услуга

Цената не включва:

►самолетни билети

►други застраховки

►транспорт от / до летище

►напитки и храна, които не са посочени в програмата

► лични разходи, входни такси

Цената на допълнителните услуги:

►Единична стая: 200 евро

►Ако пътувате сами (1 човек), трябва да платите такса за самостоятелно напускане над базовата цена: 300 евро

Практическа информация:

Това е лесен за ходене тур – теренът е отчасти хълмист.

►Моля да отбележите, че е много трудно да се резервира настаняване в Бат през уикенда, затова е по-добре да започнете обиколката през седмичните дни (за предпочитане от Понеделник до Сряда)

► Най-близкото летище е Бристол. Можете да вземете автобус от летището до Bristol Temple Meads, а след това влак до станция Bath Spa (за около 50 минути).

Можете също така да летите до Лондон. От Лондон Хийтроу отивате на автобусна спирка Хийтроу, качвате автобуса до Рийдинг и след това влак до Бат.

От летище „Гетуик“ вземете влак до Лондон Виктория, след това с метро до Лондон Падингтън. От лондонската жп гара Падингтън има директни влакове до станция Bath Spa (около 1 ч 45 мин.).

Необходимо оборудване: здрави туристически ботуши и туристически чорапи (вземете резервни чорапи в раницата си), малка раница / дневна опаковка, 1 бутилка за вода, репелент за насекоми, слънчеви очила, слънцезащитен крем, факел, комплект за първа помощ