Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Нова година на остров Лефкада. Ранни записвания до 30.10.2017г.

лефкада

транспорт: автобус / собствен

дати: 30.12.2017г – 02.01.2018г.

цена: от 415лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

Програма:

1 ден – 30.12.2017: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue 5* – Nikiana (само на 4 км от столицата на о-ва Лефкада) Вечеря. Нощувка.

2 ден – 31.12.2017: Закуска. През този ден предлагаме екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” – посещение на  по – интересните туристически места: гр. Лефкада – столицата на острова, манастира Панагия Фанеромени, плажа Катизма – фото пауза. От селището Нидри ще направим кратък круиз /около 2 часа / покрай съседните известни о-ви: Меганиси, Скорпио, Скорпиди и Мадури. Пристигане обратно в хотела. 

Вечерта – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела.

Нощувка.

3 ден – 01.01.2018: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия до Превеза, Никополис и Парга. Град Превеза е областен град, разположен на нос Актиум и според една от теориите за възникването му е основан от войските на цар Симеон I през 10 век, които са разположили тук своя лагер при обсадата на гр. Никополис. Град Никополис е бил най-важният град в областта до 18-19 век. Той е основан от Октавиан Август – 1-ият Римски Император след победата му над Марк Антоний и Клеопатра. Парга – прекрасен курорт на Йонийското крайбрежие, разположен на два изключително красиви залива и с много богата история. Една разходка от древни времена до съвремието. Вечеря. Нощувка.

4 ден – 02.01.18: Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

Цени:

Цена на човек, за пакет,

в лева

 Цени ранни записвани Редовни цени
Цена на човек в двойна стая 415.00 лв. 430.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 355.00 лв. 375.00 лв.
1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая 155.00 лв. 155.00 лв.
2-ро дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая 279.00 лв. 299.00 лв.
Доплащане  за единична стая 120.00 лв. 120.00 лв.

 ***Цени ранни записвания са валидни при резервации направени до 30.10.2017 г- и 50% предплатен пакет !

Цената включва:

 1. Транспорт с комфортен автобус;
 2. 3 нощувки със закуски и вечери / блок маса в хотел  Ionian Blue 5*
 3. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела;
 4. Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5000 евро / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
 5. Пътни, входни и магистрални такси;
 6. Водач през цялото пътуване;

Цената не включва:

 1. Екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” с круиз20 €, деца до 11.99 г. – 15 €;
 2. Екскурзия до Превеза, Никополис и Парга – 22 €, деца до 11.99 г. – 50%; Входна такса за Никополис – 8 €;

*** За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста и подходящи метеорологични условия. Екскурзиите се заявяват и заплащат по време на пътуването !!!

Друга важна информация:

 1. Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40
 2. Срок за уведомлениепри недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
 3. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 4. Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /.
 5. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 2.00 лева на човек, на ден.
 6. Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Необходими документи:

 1. Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт.

За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  

 1. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Начин на плащане:

 1. Депозит – 50% от пакетната цена;
 2. Доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.

Забележка:

 1. Празничната Новогодишна Вечеря е на блок маса с жива музика. Няма включени напитки.  
 2. Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря е абсолютно забранено.
 3. За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 100.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка.
 4. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.
 5. Ползването на вътрешен басейн и WI-FIв хотела влиза в цената. Всички стаи са с изглед море !
 6. Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги.
 7. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
 8. Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.
 9. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !