ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Нова година в най-студената столицата на Европа – Белград

транспорт: автобус

дати: 30.12.18-02.01.19

цена: от 168 евро на човек

 

 

Ден 1 – 30.12.2018 г.
Пристигане в Белград. Среща с местния екскурзовод и обиколка на града. Свободно време за индивидуални дейности.
Тура на Белград включва: панорамна част от автобуса – Републиканска и градска асамблея, площад Славия, храм Св. Сава, Белия дворец, музей 25 май (мавзолей на Тито), улица Кнеза Милоза, площад Република; пешеходна част – Национален театър, Пешеходна зона Княз Михайлова, Православната катедрала на Св.Михаил и крепостта Калемегдан.

Ден 2 – 31.12.2018.

Закуска в хотела. Свободно време за индивидуални дейности. В 20:00ч – празнична вечеря и празнуваме на Нова гона!
Допълнителни екскурзии за този ден:
Разглеждане на Земун – Северен Белград и кулата „Гардос“ и хубава австро-унгарска архитектура. Тура на град Земун включва: Кулата Гардос, Църквата Николаева, Къщата Карамата, Спиртова къща, Францисканският манастир, централният градски площад.

Цена на човек: 8 EUR, с включен водач на български език и входни такси (за минимум 20 човека).
Топола и Опленак – Опленак е името на хълма, разположен в град Топола. Разположен точно в сърцето на региона Sumacija, тази област е озелелена с красиви, гори, лозя и плодородна земя. Най-интересното място за посещение е дарение на крал Петър точно на върха на хълма Опълнак. Наследството е съставено от приказната църква „Св. Георги“, построена в бял мрамор, къщата на цар Петър – днешен музей, резиденция Караджордже и царската винарна. Красивият парк е част от комплекса, през който минавате нагоре, за да стигнем до църквата. Църквата „Св. Георги“ е построена в сръбско-византийски стил, чиито вътрешни стени са украсени с мозайчни фрески в 15000 цвята. Цена на човек: 14 EUR, с включен водач на български език и входни такси (за минимум 20 човека). Доплащане за посещение на винарната и дегустация на 5 вида вино е 6 EUR.

Ден 3 – 01.01.2019.
Закуска в хотела. Свободно време за индивидуални дейности. Доплащане за вечеря по желание в ресторанта – 30 EUR на човек, включваща 3 степенна вечеря + 3 напитки. Допълнителни екскурзии за този ден:
Нови Сад & Сремски Карловици – Съдейки по археологическите находки, Нови Сад е добро място за живот вече пет хиляди години. Развитието на този модерен град е свързано с крепостта Петроварадин, едно от най-важните запазени укрепления в Европа. Тя е символ на града и доказателство за бурна история и традиции, които силно се опират на европейската култура. Нови Сад в момента е културен, политически и административен център на автономната провинция Войводина, модерен университетски град, който се развива в продължението на традициите и културното развитие. Цена на човек: 11 EUR с включен водач на български език и входни такси (за минимум 20 човека).

Плодотворен Банат – Върсач е красив град близо до Врсац, от който полезен въздух и мирис на лозя стигат до града. Обиколката на забележителностите на Върсач включва катедралата „Св. Герхард“ (най-голямата католическа църква в Сърбия), Епископския дворец, Кметството, „Аптека на стълбите“,. Наблизо манастирът Месич, сега женски манастир, е построен през XIV век от последователите на св. Кирил и Методий. Цена на човек: 12 EUR с включен водач на български език и входни такси (за минимум 20 човека).

Ден 4
Закуска в хотела и напускане. Край на програмата.

hotel ZIRA 4* www.zirahotels.com
Пакетна цена на човек в двойна стая 217 EUR
Доплащане за единична стая 120 EUR
hotel HERITAGE 4* www.heritagebelgrade.com
Пакетна цена на човек в двойна стая 239 EUR
Доплащане за единична стая 128 EUR
apart-hotel LAZAR LUX 4* www.lazarlux.com
Пакетна цена на човек в студио за двама 202 EUR
Пакетна цена на човек в апартамент за 3-ма 191 EUR
Пакетна цена на човек в апартамент за 4-ма 168 EUR

Цената на пакета включва:

 

  • 3 нощувки на база BB в избрания хотел
  • ДДС
  • Тур на Белград с продължителност 2 часа
  • Празнична вечеря на 31.12.2018. с настроено меню и неограничен вътрешен напитки пакет + изненади
  • Организиране и реализиране на програмата

Цената на пакета не включва:

  • Допълнителни екскурзии и вечери
  • Допълнителни пътни разходи
  • Всички други неизброени разходи

На Ваше разположение сме за всички допълнителни въпроси!