Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Нова Година в Барселона

Beautiful fireworks under Magic Fountain light show in Barcelona, Spain

транспорт:  самолет

дати: 29.12.2017 – 01.01.2017

цена: от 242€

Всичко по офертата в pdf формат

Нова Година в Барселона

Специална оферта с уникални турове

29 Декември – 01 Януари (3 нощувки)

Пакетът е насочен за индивидуални туристи и малки групи, които желаят да се насладят на магичната Барселона в дните преди и по време на посрещането на 2018 г. Посочената цена включва хотелско настаняване в двойна стая в съответната категория хотел, закуска и 5-часова обиколка на Барселона.

Обиколката започва от впечатляващия булевард Пасео де Грасия, известен като „булеварда на Модернизма“, където ще се запознем с два от шедьоврите на гения-архитект Антонио Гауди – Дом Батльо и Дом Мила (Ла Педрера). Ще посетим най-оживения площад в Барселона – площад Каталуня, или линията, която разделя новия и стария град. Ще се разходим по най-емблематичната улица на стара Барселона – Ла Рамбла, където ще отпием от водата на Извора Каналетас, легандата на който гласи, че ще останем завинаги влюбени в този Средиземноморски град. Ще разгледаме Готическия квартал на Барселона, заедно с Пласа Реал (единственият неокласически затворен площад от XIX век),Президентсвото на Каталуня, Площад Сан Фелип Нери, Катедралата на Барселона Санта Еулалия, Кралския двор и крилото, в което се е помещавала Инквизицията. Ще се оправим към най-голямото недовъшено произведение на Гауди, а имено Базиликата Саграда Фамилия, разположена в едноимения квартал на региона Ейшампле. Там ще се любуваме на уникалния гений на архитекта в интерпретацията на две от централните фасади на храма, които съчетават оригинални и необичайни истории, свързани със Святото семейство и живота на Христос.

Настаняване

Настаняване в Hotel Sunotel Aston 3* и/или Hotel Rekord 4*, разположени в близост до централните части на Барселона. Настаняване в двойни стаи, с включена закуска.

http://sunotel-aston-barcelona.hotel-dir.com/es/

   http://www.hotelrekord.com/es

Ексклузивни допълнителни екскурзии и услуги:

  • Тур 1: Тибидабо и Монтжуик – 4-часова обиколка, която включва най-високататочка на Барселона и на планинската верига Корсерола – връх Тибидабо (514 м), от където се открояват най-забележителните панорамни гледки към Барселона град, но и Средиземноморското крайбрежие. Изкачването до върха интегрира разнообразни типове транспорт, сред които и един от фуникольорите на Барселона. На върха освен да се любуваме на забележитените пейзажи, може да се посети базиликата Саградо Корасон (Светото сърце), изградена в края на XIX век. Обиколката завършва с посещение на площад Испания – най-големият площад в Барселона, изкачвне до Двореца Монтжуик, седалище на Националния Музей на Изкуствата, както и посещение на Олимпийския пръстен на хълма.
  • Тур 2: Кварталите Сан Пере, Санта Каталина, Парк на Цитаделата и Барселонета – 4-часова обиколка на онези части от стария град Барселона, коитокрият в себе си истории за Индустриалната Революция на Испания, за рицари, изчезнали манастири и мистериозни посещения на Дявола… Обиколката преминава през Двореца на Каталунската Музика – един от най-красивите модернистични обекти на Барселона от началото на XX век, Църквата Сан Пере, археологическите останки на манастира Сан Аугустин, кварталът Ел Борн и Катедралата Санта Мария дел Мар. Обиколката продължава с посещение на най-голямото зелено пространство на територията на града – Парка Цитадела, станал център на Първата Универсална Експозиция на Барселона от 1888 г. От парка се открива гледка и към Триумфалната арка на града. В Цитаделата може да се любуваме на уникалната система от Каскади, монтирани специално за тази Експо от XIX век. Разходката ни завършва при централния плаж на Барселона – Барселонета, където в свбодното си време може да се насладите на прекрасната средиземнорска и каталунска кухня в някои от многобройните ресторанти на региона.
  • Фламенко вечер в Бароков палат в квартала Ел Борн в Стария Град наБарселона с включена безплатна напитка (вино, бира, безалкохолно и т.н.)

ЦЕНИ:

Пакетна цена на човеk при настаняване в хотел 3* – 242 евро

Пакетна цена на човек при настаняване в хотел 4*-259 евро

Цена на човек в двойна стая в един от избраните хотели 3* или 4* при минимум записани 4 човека и в зависимост от наличността на хотела в момента на резервация

Цената вкючва:

3 нощувки със закуски в съответната категория хотел 3* или 4* 5-часова екскурзия на Барселона

Цената НЕ включва:

Самолетни билети София-Барселона-София Транспортни разходи (метро) Стария Град – Саграда Фамилия (2,15 е)

Транспортни разходи при Доп. екскурзии Медицинска застраховка Допълнителни екскурзии

Цени на допълнителни екскурзии при мин. 4 човека:

Цена на Тур 1 на човек: 39 евро

Цена на Тур 2 на човек: 39 евро Пакетна цена Тур 1 и Тур 2 на човек: 70 евро Фламенко шоу с включена напитка: 25 евро