Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

КОЛОЕЗДАЧЕН ТУР ПО ПОРЕЧИЕТО НА Р. МОЗЕЛ, ГЕРМАНИЯ

транспорт: самолет

дати: 28.07. – 02.08.2017

цена: 760 €

Всичко по офертата в pdf формат

 

Трир – Пиеспорт – Трабен-Трарбах – Кохем – Кобленц

ПРОГРАМА:

28 юли:
10:20 – 11:55 ч. Полет София – Кьолн.
Пристигане в Кьолн и трансфер до Трир. Настаняване в хотела.
Следобяд – разходка из историческия център на града, Кайзертермен (императорски минерални бани) и Порта Нигра. Нощувка.

29 юли: Трир – Пиеспорт, 48 км. вело преход за деня
Закуска и отпътуване по вело маршрута към Меринг, където ще можете да посетите реконструираните стени и основите на образеца за имение в Римската империя – вила „Рустика“. Маршрутът продължава към Тритенхайм, където ще се запознаете с местния сорт грозде и процеса на лозарството. Преди достигане крайната дестинация, ще минете през Ноймаген-Дрон – най-древното лозе в Германия, където по желание ще можете да дегустирате и местното вино. 
Пристигане в Пиерспорт и настаняване в хотела. Свободно време и нощувка.

30 юли: Пиеспорт – Трабен-Трарбах, 40 км. вело преход за деня
След закуска се отправяте към акцентите за деня – известните градове по крайбрежието на река Мозел Бернкастел-Кюез и Трабен-Трарбах, както и популярния лозарски курорт „Kröver Nacktarsch“. Ще се полюбувате на цветните полу-дървени конструкции, характерни за пазара на Бернкастел-Кюез. По желание разходка с лодка в Трабен-Трарбах. Настаняване в хотела и свободно време. Нощувка.

31 юли: Трабен-Трарбах –  Кохем, 55 км. вело преход за деня
Закуска. Отпътуване за Енкирх – бижуто на Мозелския регион с традиционата си полу-дървена архитектура. Следващата дестинация за деня е Цел с винарната „Zeller Schwarzen Kats“ („Черната котка на Цел“). Освежаваща почивка в китното градче Бейлстеин, гордо с прозвището си „Ротенбург на Мозел“. Пристигане в Кохем, известен с живописния си център. Настаняване в хотела и свободно време. Нощувка.

01 август: Кохем – Колбенц, 49 км. вело преход за деня
Закуска. Преди вело маршрутът да ви отведе до спретнати селца по протежението на Мозел като Кобен Гондорф или Уининген и Деуче Ек, ще имате възможността да посетите средновековния дворец на Бърг Елц. Насладете се на впечатляващата гледка над прекрасната долина на Рейн. Настаняване в Кобленц. Свободно време и нощувка.

02 август
Трансфер до летище Кьолн. 
17:25 – 20:50 ч. Полет Кьолн – София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ: 760 ЕВРО

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА: 
– 5 нощувки + закуски в двойна стая в къщи за гости и хотели 2* и 3* по крайбрежието на река Мозел;
– Самолетен билет за полети София – Кьолн – София с авиокомпания, с включени летищни такси и ръчен багаж до 10 кг.;
– Транспорт на багажа от хотел до хотел за всеки ден по програмата;
– Трансфери от летище Кьолн до Трир и от Кобленц до летище Кьолн;
– Наем на велосипед за периода от 28 юли до 01 август;
– Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро;
– Водач на групата от България при група от минимум 16 човека. 


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

* Допълнители услуги и хранения, неупоменати в програмата.
* Чекиран багаж за полетите в размер на:
– 15 кг: 37 Евро на човек, общо за двете посоки;
– 20 кг: 48 Евро на човек, общо за двете посоки. 

ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Вело турът е подходящ за любители-колоездачи – както за възрастни, така и за деца, като не се изисква специална физическа подготовка.
2. Цената на пакета е валидна при заплащане на депозита по пътуването преди 19 май. След тази дата цената на пакета може да се завиши.
3. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая за всичките 5 нощувки, която е в размер на 113 Евро.
4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
5. За туристи, които желаят да пътуват по програмата индивидуално без водач от България, можем да направим индивидуална оферта.
6. Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети за международни полети към дата 10.04.2017 г. от 105 евро. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на закупуването им.