ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Европейски круиз ИСПАНИЯ-ПОРТУГАЛИЯ-ФРАНЦИЯ-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ-ХОЛАНДИЯ-ГЕРМАНИЯ-ДАНИЯ

транспорт: самолет, кораб

дати: 20.05.19

цена: от 2519 лева / човек

 

 

 

МАРШРУТ: СОФИЯ – БАРСЕЛОНА – ЛИСАБОН – САНТЯГО ДЕ КОМПОСТЕЛА/ВИГО – МОН СЕН МИШЕЛ /ХАВЪР – ЛОНДОН/ХАРУИЧ – АМСТЕРДАМ – ОРХУС – ВАРНЕМЮНДЕ – КОПЕНХАГЕН ✈ ☀

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени:

✔  самолетни билети

✔  11 нощувки на борда 5* кораб COSTA Favolosa

✔  изхранване на база пълен пансион
✔  1 нощувкa в хотел *** в Барселона

✔  трансфери

✔  обзорна екскурзия на Копенхаген

✔  пристанищни такси

✔  медицинска застраховка

✔  водач от агенцията при 15 записани

 

ПРОГРАМА

ДЕН 1:

СОФИЯ-БАРСЕЛОНА ПОЛЕТ СОФИЯ-БАРСЕЛОНА. ТРАНСФЕР ДО ХОТЕЛ, НАСТАНЯВАНЕ. НОЩУВКА.

ДЕН 2:

БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ В БАРСЕЛОНА (СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ). ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХОТЕЛА. ТРАНСФЕР ДО КРУИЗНИЯ ТЕРМИНАЛ. НАСТАНЯВАНЕ НА КОРАБА. ОТПЛАВАНЕ В 17:00 Ч.

ДЕН 3:

ПЛАВАНЕ

СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ И ПОЧИВКА НА БОРДА НА КОРАБА. МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ТОПЛИТЕ ЗАКРИТИ БАСЕЙНИ, ФИТНЕС С ГЛЕДКА КЪМ ОКЕАНА, КУРСОВЕ ПО ГОТВАРСТВО И МНОГО ДРУГИ ЗАБАВЛЕНИЯ, ОРГАНИЗИРАНИ ЗА ГОСТИТЕ НА КОРАБА.

ДЕН 4:

ЛИСАБОН, ПОРТУГАЛИЯ 10:00-17:00

ПРЕДЛАГАМЕ ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК (СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ), В КОЯТО ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ СТОЛИЦАТА НА ПОРТУГАЛИЯ И НЕЙНИТЕ НАЙ-ИЗВЕСТНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ: СИМВОЛЪТ НА ЛИСАБОН –КУЛАТА БЕЛЕМ, КВАРТАЛЪТ АЛФАМА, ПРОЧУТИЯТ МАНАСТИР НА ЙЕРОНИМИТЕ – НАЙ-ВАЖНИЯТ ПАМЕТНИК НА ГРАДА И АРХИТЕКТУРЕН ШЕДЬОВЪР, КЪДЕТО СЕ  НАМИРА ГРОБА НА ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ МОРЕПЛАВАТЕЛИ- ВАШКУ ДА ГАМА. ПРИ ОТПЛАВАНЕ, БЪДЕТЕ НА ОТКРИТАТА ПАЛУБА, ЗА ДА ВИДИТЕ КАК КОРАБЪТ ПРЕМИНАВА ПОД МОСТА НА РЕКА ТЕЖУ, ТОЧНО ПОД АВТОМОБИЛИТЕ, САМО НА НЯКОЛКО МЕТРА ПОД ТЯХ.

ДЕН 5:

ВИГО, ИСПАНИЯ 09:00-17:00

ГРАДЪТ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО РИБОЛОВНО ПРИСТАНИЩЕ В ЕВРОПА. ВИГО Е ИЗВЕСТЕН И С ФУТБОЛНИЯ СИ ОТБОР СЕЛТА ВИГО, ЧИЙТО ТРЕНЪОР БЕШЕ И ХРИСТО СТОИЧКОВ. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОМИШЛЕН ГРАД В ОБЛАСТ ГАЛИСИЯ ПРИВЛИЧА ПОГЛЕДИТЕ НА ТУРИСТИТЕ И С НАБЛЮДАТЕЛНИТЕ КУЛИ, КРИСТАЛНО ЧИСТАТА ВОДА И БЕЛИЯ ПЯСЪК. МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ САМОСТОЯТЕЛНА РАЗХОДКА ДО САНТЯГО ДЕ КОМПОСТЕЛА. ТОВА Е МЯСТОТО КЪДЕТО ЗАВЪРШВА ЕЛ КАМИНО И КЪДЕТО ЩЕ ВИДИТЕ МНОГОБРОЙНИТЕ ПРИИЖДАЩИ ХОРА, ДОШЛИ ДА СЕ ПОКЛОНЯТ ПРЕД МОЩИТЕ НА СВЕТИ ЯКОВ.

ДЕН 6:

ПЛАВАНЕ

СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ И ПОЧИВКА НА БОРДА НА КОРАБА.

ДЕН 7:

ХАВЪР, ФРАНЦИЯ 08:00-19:00

В ТОЗИ ДЕН ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОСЕТИТЕ МАЛКИЯ СКАЛИСТ ОСТРОВ МОН СЕН МИШЕЛ С ЕДИНСТВЕНАТА СГРАДА НА НЕГО – АБАТСТВОТО, ПОСВЕТЕНО НА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ, КОЕТО Е ДАЛО ИМЕ НА ОСТРОВА. МОН СЕН МИШЕЛ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ПОСЕЩАВАНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕСТИНАЦИИ ВЪВ ФРАНЦИЯ. ЕЖЕГОДНО ОКОЛО 3 МИЛИОНА ДУШИ СИ ПРАВЯТ СНИМКИ ПРЕД КРАСИВАТА ЦЪРКВА. ДО НЕЯ ПЪК ВОДИ ТЯСНА ПЪТЕКА, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВОДА. ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ.

ДЕН 8:

ХАРУИЧ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 08:00-19:00

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПОСЕЩАВАТЕ ЛОНДОН И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА ВИДИТЕ? ЕЛАТЕ С НАС, ЗА ДА ВИ ПОКАЖЕМ КРАЛСКАТА РЕЗИДЕНЦИЯ – БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ, МАЙКАТА НА ПАРЛАМЕНТИТЕ, ИЗВЕСТНАТА КУЛА БИГ БЕН И УЕСТМИНСТЪРСКОТО АБАТСТВО. ЩЕ ОТКРИЕТЕ, КЪДЕ СА МИНИСТЕРСТВАТА И ИЗВЕСТНАТА ДАУНИНГ СТРИЙТ. ПРЕД ВАС ЩЕ СЕ РАЗКРИЯТ И ВЕЛИЧЕСТВЕНИЯТ ТРАФАЛГАР, ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ, КОЛОНАТА НА АДМИРАЛ НЕЛСЪН, НАЙ-ВИСОКОТО ВИЕНСКО КОЛЕЛО В ЕВРОПА-ОКОТО НА ЛОНДОН, НАИ-ВИСОКИЯТ ‘ВЕРТИКАЛЕН ГРАД’ В ЗАПАДНА ЕВРОПА – ШАРД, ТЕМЗА И НЕЙНИТЕ МОСТОВЕ, КРАЛСКИТЕ ПАРКОВЕ – ХАЙД ПАРК, ЗЕЛЕНИЯТ ПАРК, ПАРК СТ ДЖЕЙМС. ЕКСКУРЗИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ.

ДЕН 9:

АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЯ 09:00-17:00

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ НА АМСТЕРДАМ ПО ВРЕМЕ НА КОЯТО ЩЕ ПОСЕТИТЕ СТАРАТА ЦЪРКВА, РАЗПОЛОЖЕНА В КВАРТАЛА НА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ, НОВИЯ ПАЗАР, СИНИЯТ МОСТ НАД РЕКА АМСТЕЛ И ПЛОЩАД РЕМБРАНД. ЩЕ ПОСЕТИТЕ СЪЩО ПЛАВАЩИЯ ПАЗАР ЗА ЦВЕТЯ – ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ В СВЕТА. ЕКСКУРЗИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ.

ДЕН 10:

ПЛАВАНЕ

ПЛАВАНЕ. СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ И ПОЧИВКА НА БОРДА НА КОРАБА.

ДЕН 11:

ОРХУС, ДАНИЯ 09:00 – 18:00 Ч.

ГРАДЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТ И РАЗНООБРАЗЕН КУЛТУРЕН ЖИВОТ. НУЖНО Е СЪВСЕМ МАЛКО ВРЕМЕ НА НЕГОВИЯТ ПОСЕТИТЕЛ, ЗА ДА УСЕТИ ТОВА. ОРХУС РАЗПОЛАГА СЪС СТРАХОТНИ МУЗЕИ ЗА СЪВРЕМЕННО ИЗКУСТВО, КАКЪВТО Е НАПРИМЕР AROS. ЕДНО ОТ БИЖУТАТА НА ГРАДА Е ОТКРИТИЯТ МУЗЕЙ ДЕН ГАМЛЕ БЮ, КОЙТО ПРЕДЛАГА ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО. ТУК МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО СРЕДНОВЕКОВНА ДАНИЯ, КЪДЕТО СЪВСЕМ НЕБРЕЖНО СЕ РАЗХОЖДАТ ЖЕНИ С КОФИ ВОДА ИЛИ ПЪК ДА ПЕКАТ ХЛЯБ В СТАРАТА КАМИНА. ПЛАВНО ОТ СГРАДА НА СГРАДА ЩЕ ПРЕМИНЕТЕ КЪМ „ЗЛАТНИТЕ ДВАДЕСЕТ“, А ПОСЛЕ И КЪМ ПО-КЪСНИТЕ ’70 НА XX ВЕК. В ОРХУС ЩЕ ОТКРИЕТЕ ОЩЕ НАУЧЕН МУЗЕЙ, БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА, ЛЯТНАТА КРАЛСКА РЕЗИДЕНЦИЯ МАРСЕЛИСБОРГ, ПАРКЪТ DYREHAVE, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ МЕЖДУ СЪРНИ И ЕЛЕНИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.

ДЕН 12:

ВАРНЕМЮНДЕ, ГЕРМАНИЯ 08:00 – 19:00 Ч.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ГРАД РОЩОК. СРЕД ПО-ИЗВЕСТНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НА РОЩОК СА ГРАДСКИЯТ ТЕАТЪР, ЕВРЕЙСКИЯТ ТЕАТЪР, КАРТИННАТА ГАЛЕРИЯ В РОСТОК, КУЛТУРНОИСТОРИЧЕСКИЯТ МУЗЕЙ, ЗАМЪКЪТ НА КРЪСТОНОСЦИТЕ, СТАРОТО КМЕТСТВО НА РОСТОК И ДР. В ЕДНА ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА РОЩОК НЯМА КАК ДА НЕ ПРИСЪСТВА ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА НА СТАРИЯ ГРАД. СРЕД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ МУ СА СТАРИЯТ ПАЗАР „АЛТЕР МАРКТ”, НОВИЯТ ПАЗАР, ЦЪРКВИТЕ „СВ.БОГОРОДИЦА” И „СВ.ПЕТЪР”, КАКТО И КРАСИВАТА АРХИТЕКТУРНА СГРАДА НА КМЕТСТВОТО.

ДЕН 13:

КОПЕНХАГЕН, ДАНИЯ 08:30

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА КОРАБА.  СЛЕДВА ОБЗОРНА АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ(ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА). КОПЕНХАГЕН Е МОДЕРЕН МЕТРОПОЛИС, ЗАПАЗИЛ ОЧАРОВАНИЕТО НА ОТМИНАЛИ ГОДИНИ. ВЪПРЕКИ СВОЯТА КОСМОПОЛИТНА СЪЩНОСТ, ЧОВЕК ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МОМЕНТ ИЗПИТВА ОНОВА ЧУВСТВО НА УЮТ, КОЕТО МОЖЕ ДА МУ ДАДЕ ЕДИНСТВЕНО МАЛКОТО ГРАДЧЕ. ТУК КИПИ ОТ ЖИВОТ, ХРАНА, КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ И ПРИЯТНИ ЗАВЕДЕНИЯ. НЕСЪМНЕНО МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА УСЕТИТЕ ИСТИНСКИЯ НЕПОДПРАВЕН ЧАР НА ДАНИЯ, Е СТАРОТО ПРИСТАНИЩЕ НИХАВН. ЦВЕТНИТЕ МУ ФАСАДИ СА СРЕД НАЙ-ИКОНИЧНИТЕ В ЕВРОПА. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И СТАТУЯТА НА МАЛКАТА РУСАЛКА, ВДЪХНОВЕНА ОТ ЕДНОИМЕННАТА ПРИКАЗКА НА Х.К. АНДЕРСЕН. В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ ВЕК, ТЯ ПРИВЕТСВА ПОСЕТИТЕЛИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ГИ ВДЪХНОВЯВА СЪС СВОЯТА ИСТОРИЯ ЗА ЛЮБОВ И САМОЖЕРТВА. ЕКСКУРЗИЯТА ЗАВЪРШВА С ТРАНСФЕР ДО ЛЕТИЩЕ ЗА ПОЛЕТ КОПЕНХАГЕН-СОФИЯ 18:05-21:20

ЦЕНИ

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен – на запитване!

КАТЕГОРИЯ ТИП КАБИНА  ЦЕНА

Classic   Вътрешна каюта  2519,00 лв

Classic   Каюта с прозорец  2795,00 лв

Classic   Каюта с балкон  3177,00 лв

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

– Настаняване в избрания от вас кабина за периода на целия круиз 11 нощувки

– Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни бюфети, като за вечерята всяка кабина има резервирана маса в основния ресторант. – Напитки по време на хранене на бюфет /вода, сокове, кафе, чай и мляко/

– Пристанищни такси

– Развлекателни програми на борда на кораба

– Ползването на басейни, шезлонги и плажни хавлии – Трансфери по програмата

– Самолетни билети с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж до 20кг

– Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“

– 1 нощувка със закуска в хотел *** в централната част на Барселона

– Обзорна екскурзия на Копенхаген

– водач от агенцията при записани минимум 15 туриста

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на ден на човек

– SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз

– Храната в специализираните ресторанти

– Ползването на сателитен телефон и интернет

– Допълнителните екскурзии, предложени в програмата

– Застраховка „Отмянва на пътуване“

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

– Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване

– или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване

На Ваше разположение сме за всички допълнителни въпроси!