Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

Величественото крайбрежие на Пембрукшър (Уелс)

транспорт: самолет

дати: 01.03. – 31.10.2017

цена: 1 272 лв.

Всичко по офертата в pdf формат

 

Пемброукшър има един от най-зрелищните брегове на британските острови. Тази разходка включва някои от най-красивите участъци, включително великолепни скали, скрити плажове, разнообразие от птици и някои интересни рибарски селища, исторически градове, както и катедралния град Свети Давид. Крайбрежният автобус прави възможно най – гъвкава програмата за разходки.

Маршрут:

Ден 1: Нюпорт

Пристигане в Нюпорт, Пемброукшър – малко градче в устието на Афон Ньфер (река Невен).

Ден 2: Нюпорт – Мойлггроув Костал – Нюпорт

Вземете автобуса до Мойлггроув Костал и след това се върнете в Нюпорт за около 5,5 часа по крайбрежната пътека. Започнете от 150-метровите високи скали с невероятна гледка и завършете по плоскостите на Нюпортските пясъци в устието на Афон Ньфер.

Нощувка в Нюпорт.

Разходки: 15 км

Ден 3: Нюпорт – Фишгард

Екскурзия около 6 часа до големия град Фишгард. Разходете се из красивия остров Динас, който всъщност е полуостров, наслаждаващ се на богато оцветените мочури на крайбрежните хълмове.

Нощувка в Фишгард.

Разходки: 18 км

Ден 4: Фишгард – Трефин

Разходката днес е най-вече по скалистия каменен бряг и около Стръмбъл Хед. Скалите по вътрешността на Пембрукшър осигуряват градивните елементи на великолепния каменен кръг в Стоунхендж.

След около 6,5 часа достигате до селото на Треф Ассер и след това използвайки Костъл бус за около 25 минути стигате до приятното село Трефин, в близост до брега.

Нощувка в Трефин

Разходки: 20 км

Ден 5: Трефин

Връщате се с автобус до Треф Ассер и продължавате по крайбрежния път, откъдето сте спрели предходния ден, като минавате през красивите пясъчни заливчета на каменните скали.

Време за туризъм: около 5.5 часа.

Нощувка в Трефин

Разходки: 18 км

Ден 6: Трефин – Свети Давид

Разходка от Трефин до Портайн, където ще видите останки от индустрията на нашистите в Уелс и продължавате по протежение на Пемброукшърския бряг към залива Белия пясък .

Тук можете да вземете автобус за краткото разстояние от 2,5 километра до Свети Давид, красив град, скрит в долината Алун. Общото време за ходене до Свети Давид е приблизително 6,5 часа.

Нощувка в Свети Давид.

Разходки: 19 км

Ден 7: Свети Давид – Белия пясък – Свети Давид

Вземете автобуса до Белия пясък и крайбрежната пътека ви отвежда до рибарското селище Солва. Под скалите има недостъпни плажове, които са населени с тюлени през есента. От Солва хванете автобус обратно до „Свети Давид“( пеш можете да стигнете за 5,5 часа).

Можете също така да посетите богатите на птици острови Рамзи или да направите сафари с китове.

Нощувка в Свети Давид.

Разходки: 19 км

Ден 8: Отпътуване

Турнето завършва след закуска.

Цената включва:

►7 нощувки в къщи за гости със собствен санитарен възел (но не винаги гарантирани) и със закуска

► Трансфер на багаж

► Карта и пътна книга на английски език (доставя се в първия хотел)

► 24-часова телефонна услуга

Цената не включва:

► билети за полети

► персонална застраховка

► транспорт от / до летище и друг обществен транспорт

► напитки и храна, които не са посочени в програмата

► лични разходи, входни такси

Цената на допълнителните услуги:

►Единична стая: 110 евро

►Ако пътувате сами (1 човек), трябва да платите такса за самостоятелно напускане над базовата цена: 220 EUR

Практическа информация:

► Ще ходите между 13 и 18 километра на ден през плажове, скали и (не) павирани пътища с височина между 350 и 550 м. Има някои къси, стръмни изкачвания, но те са много добре поддържани. Понякога ще попаднете навътре от крайбрежната пътека, за да стигнете до вашето жилище или автобусна спирка.

►Тъй като жилището е на близко разстояние от брега, крайбрежният автобус е от съществено значение. Крайбрежният автобус (например „Поппин“ и „Пуфин“) пътува нагоре и надолу по крайбрежието между селата. Пътуванията траят 10-30 минути. Предимството на това е, че можете лесно да вмъкнете ден за почивка или да съкратите разходките Едноседмичният преход струва приблизително £ 60

►Cardiff е най-близкото летище, пешеходците ще трябва да вземат автобус от летището до жп гара Rhoose (автобус 905) и след това да се обучават в Haverfordwest, сменяйки се на Bridgend с фин автобус до Newport (412 / T5). Като алтернатива можете да вземете автобуса Т9 от летище Кардиф до Кардиф, след това да вземете влак до Хавърфорд-Вест от Кардиф Централ и след това да вземете автобуса 412 / Т5 до Нюпорт.

За да се върнат в Кардиф от „Свети Давид“, клиентите ще вземат автобуса 411 до Хаверфорд Уест и след това ще се обучават или в Кардиф Централ, или до Рооз през Бриджънд.

Необходимо оборудване: здрави туристически ботуши и чорапи (резервни чорапи в раница), малка раница / дневна опаковка, 1 бутилка за вода х 1 литър, репелент за насекоми, слънчеви очила, слънцезащитен крем, факел, комплект за първа помощ.