ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

Белите нощи на Санкт Петербург 30.05.2020

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2020

Цена : 1560

Директни полети Бургас-С.Петербург-Бургас

8-дневен престой

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.2020

Предимства на офертата:
✔ директни полети Бургас-С.Петербург-Бургас
✔ 8-дневен престой и разпределение на екскурзиите, предоставящи достатъчно свободно време за отдих и самостоятелно разглеждане
✔ Централно разположение на хотела
✔ Богат опит на агенцията в направление С. Петербург
През месец юни в Санкт Петербург се „спускат“ белите нощи, за да привлекат хора от цял свят, любопитни както да преживеят тази ежегодна „аномалия“ , така и да се възхитят на красотите на един магичен град. Да вдишат пищността на имперската архитектура, да изживеят някои от най-впечатляващите в световен план балетни спектакли. Слейте се и вие с величието на Имперски Санкт Петербург!

Дати на тръгване:

30-05-2020

Програма

Ден 1 :

30.05

Директен полет Бургас – Санкт Петербург. Посрещане на летище от местния екскурзовод. Начало на обзорна екскурзия в С.Петербург(включена в цената). С автобус ще преминете по основните пътни артерии на града, покрай някои от най-известните паметници, архитектурни и исторически забележителности. Ще се запознаете с културата и начина на живот на местните хора. Ще посетите Петропавловската крепост и нейната катедрала, където са саркофазите на членове на царското семейство. Следва трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 :

31.05

08:00-09:00ч – Закуска. По желание, срещу доплащане (25 евро) – посещение на Централния военно-морски музей. Той е един от най-големите морски музеи в света. Неговата история датира от 1709 г., когато със заповед на Петър Велики е създадена сграда, в която да се съхраняват чертежите на кораби модели. През 2011 г. е взето решение Централният Военноморски музей да се премести в комплекс Крюковски казарми в района на Площада на труда.За желаещите, съдействаме за осигуряване на входни билети за самостоятелно посещение в този ден на Шуваловския дворец (цена 8 евро), където е събрана най-голямата колекция от шедьоврите на Карл Фаберже, включваща деветте яйца, изработени за последните двама руски императори. Връщане в хотела. Нощувка. В този ден се провежда среща от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. За желаещите, след 01.12.2019, можем да съдействаме за покупка на входни билети в зависимост от наличността и цената към момента на заявката.

Ден 3 :

1.06

<p-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height: normal“=““>08:00-09:00ч – Закуска. Допълнителна екскурзия срещу доплащане – Православните храмове на С.Петербург (цена 29 евро/човек). Разглеждане на храмовете, запознаване със символиката, традициите. Разглеждане на Исаакиевский собор и Спас на крови отвътре. Нощувка.<p-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height: normal“=““>00:30-02:30 – По желание, срещу доплащане (30 евро) – Нощна екскурзия с корабче по реките и каналите на С.Петербург с наблюдение на вдигането на мостовете.Връщане в хотела. Нощувка.</p-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:></p-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:>

Ден 4 :

2.06

10:00-11:00ч – Късна закуска. Допълнителна екскурзия в Ермитажа (цена 28 евро). Продължителност 3 часа – 1.5 часа с екскурзовод, 1.5 часа самостоятелно. Ермитажът е създаден през 1764 г. като частна колекция на Екатерина II (1729-1796). Открит е за посещения през 1852. В Ермитажа се намират богати колекции от паметници на древногръцката, античната и средновековната култура, изкуството на Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници на Азия, на руската култура на 6-19 век. Следва време за самостоятелно разглеждане на Ермитажа или разходка в района.

Ден 5 :

3.06

08:00-09:00ч – Закуска. По желание, срещу доплащане, екскурзия „Екатеринински и Павловски дворец“ (69 евро). Продължителност 8 часа. Екатерининския Дворец е несъмнено най-голямата атракция на Царско село, особено известен с изключителната си Кехлибарена стая. Дворецът е завършен през 1756 г. и изобилства с изкусно декорирани синьо-бели фасади с позлатени атланти, кариатиди и пиластри. Павловск е най-младото от големите извънградски царски имения в околностите на Санкт Петербург. Наречен на името на император Павел, син на Екатерина Велика, този чудесен неокласически дворец и обширните му паркове са отражение на неговия вкус. Струва си да бъде посетен заради съкровищата в елегантния дворец и заради очарователния парк, който е един от най-големите в Европа. Връщане в хотела около 19:00 часа. Нощувка.

Ден 6 :

4.06

08:00-09:00ч – Закуска. 09:00 –  Допълнителна екскурзия срещу доплащане – Петерхоф (Дворецът на Петър I, цена 63 евро). Продължителност 8 часа. Посещение на Петерхоф – извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Разглеждане на Нижний парк и Большой Дворец. По пътя на връщане ще направим спирка за снимки пред кулата на Газпром (Лахтацентр) – най-високия небостъргач в Европа. Връщане в хотела около 18:00 часа. Нощувка.

Ден 7 :

5.06

08:00-09:00ч – Допълнителна екскурзия (доплащане 35 евро) – посещение на Юсуповски дворец. Продължителност – 3,5 часа. Юсуповският дворец е уникален архитектурен ансамбъл от XVIII-XX в., исторически и културен паметник от федерално значение, носещ славата си на „енциклопедия“ на петербургския аристократичен интериор. Биографията на Двореца и заобикалящия го парк води началото си от епохата на Петър Първи – времето, в което започва изграждането на младата северна столица на Русия. Дворцово-парковия комплекс се създава в продължение на почти две столетия. От 1830 до 1917 година собственици на Двореца са били пет поколения на знатния дворянски род на князете Юсупови. Дворецът е влязъл в руската отечествена история и като мястото, на което е убит Григорий Распутин. Връщане в хотела.  В този ден се провежда среща от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. За желаещите, след 01.12.2019, можем да съдействаме за покупка на входни билети в зависимост от наличността и цената към момента на заявката.

Ден 8 :

6.06

08:00-09:00ч – Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Санкт Петербург – Бургас.

Хотел/Категория Описание Цена (лв)
Хотел Маргарита 3* http://hotelmargarita.ru/

1560

Ценaта включва:

✔ Самолетен билет за директен полет Бургас – Санкт Петербург – Бургас с летищни такси и чекиран багаж до 23 кг

✔ Обзорна екскурзия с посещение на Петропавловската крепост и катедрала
✔ Трансфери летище-хотел и хотел-летище
✔ 7 нощувки със закуска
✔ Водач от агенцията
✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 30000 евро
✔ Подготовка на безплатна електронна руска виза.

Цената не включва:

✔ Обяди и вечери

✔Допълнителни екскурзии
✔Оскъпяване на застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 64 г – 100% (24 лв).

Допълнителни услуги:

– Единично настаняване – 2127 лева.– Цената е валидна до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните хотели. В този случай агенцията ще предложи алтернативни дати, хотел и/или цена

– Цената е валидна при записани минимум 20 човека
– Възможни са промени в датите и часовете на полетите, в рамките на 24 часа напред или назад.- Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, с цел оптимизиране на програмата
– Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум записани 15 човека. Цените им включват входни такси за забелжителностите
.- Цените на допълнителните екскурзии са формирани на база цени на входни билети за забележителности за 2019г. Възможни са корекции в началото на 2020 г.
– Депозит при резервация – 600 лв
– Доплащане – до 45 дни преди тръгване