ТОП програма в Русия! Ексклузивно за българи!

Зимна приказка в Москва и Санкт Петербург - 8 дни/7 нощувки със самолет! за дати: 18.01-25.01, 01.02-08.02, 15.02-22.02 Дай офертата »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертата »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертата »

Ние ще Ви чекираме и издадем бордна карта безплатно! Дай офертата »

 

БАВАРСКИТЕ ЗАМЪЦИ И ЗАЛЦБУРГ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

баварските замъцитранспорт:самолет, автобус

дати: 05.09.2018 – 11.09.2018

цена: от 1564 лв на човек

Всичко по офертата в pdf формат

Очакват Ви незабравими алпийски пейзажи, посещение на прекрасните баварски замъци Нойшванщайн и Линдерхоф, разходки из града на Моцарт и възможност да се докоснете до красотата на Боденското езеро…

Предимства на програмата:

– директен полет от Бургас

– настаняване в хотели 3* в широкия център на Мюнхен

– богат избор на допълнителни екскурзии

– възможност за двудневен престой в Линдау (Бодензее)

ДАТИ НА ТРЪГВАНЕ:

05-СЕПТЕМВРИ-2018

ПРОГРАМА

ДЕН 1 :

Директен полет Бургас – Мюнхен в 11:00ч., кацане в 12:30. Посрещане на летището, трансфер до хотела 3* в широкия център на настаняване. Пешеходна разходка из забележителностите на града на български език (срещу доплащане), по време на която ще видите символа на града – църквата Фрауенкирхе, централният площад Мариенплац, римокатолическата църква Свети Петър и други забележителности. Нощувка.

ДЕН 2 :

Закуска в хотела в Мюнхен. Допълнителна екскурзия по желание до Залцбург – родината на великия Моцарт (срещу доплащане). В града на Моцарт ще видите Катедралата, градините на Мирабел – един от най-изящните в Европа паркове, а също така символ на Залцбург, най-голямата напълно запазена крепост в Средна Европа “Хоензалцбург”. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 3 :

Закуска в хотела в Мюнхен. Допълнителна екскурзия по желание до национален парк Берхтесгаден – единственият алпийски национален парк на територията на Германия (срещу доплащане). Той е признат за биосферен резерват от 1990 г. от Юнеско. Ще имате възможност да се качите на 1834 м надморска височина и да посетите лятната резиденция на фюрера – „Орлово гнездо“, от която се открива невероятна гледка. Ще посетите „Кьонигзее“ – едно от най-красивите алпийски езера. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 4 :

Закуска в хотела в Мюнхен. Екскурсия до замъците на баварският крал Лудвиг II Нойшванщайн и Линдерхоф (срещу доплащане). Замъка Нойшванщайн е построен в края на 19в и е признат за образец на съвършенство сред германските дворци, а двореца Линдерхоф е бил любимият дворец на Лудвиг и е построен по подобие на Версай. Посещение на Оберамергау – традиционното селце известно с изрисуваните си къщички. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 5 :

Закуска в хотела в Мюнхен. При минимум 8 желаещи трансфер до Линдау (Бодензее) и настаняване в хотел ¾*. Нощувка.

ДЕН 6 :

Закуска в хотела в Мюнхен или Линдау. Свободен ден за самостоятелно разглеждане. При настаняване в Линдау възможност за допълнителна екскурзия до върха Пфендер (срещу доплащане). От върха на хълма разкрива се уникална гледка към Австрия, Швейцария, Германия, езерото Констанц и заострените върхове на Алпите. Екскурзията включва разходка с корабче от Линдау до Брегенц и качване с лифт на върха Пфендер. Нощувка.

ДЕН 7 :

Закуска в хотела в Мюнхен или Линдау. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището. Директен полет Меминген – Бургас, който излита в 12:55 и каца в 16:15.

 

ХОТЕЛ/КАТЕГОРИЯ

ОПИСАНИЕ ЦЕНА (ЛВ)
3* със закуска 1546

 

ЦЕНAТА ВКЛЮЧВА:

– Самолетен билет за директен полет Бургас – Мюнхен и Мемминген – Бургас с летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 10 кг

– Всичките трансфери по програмата

– 6 нощувки със закуска в хотел 3* в Мюнхен или при минимум 8 желаещи 4 нощувки със закуска в хотел 3* в Мюнхен и 2 нощувки със закуска в хотел ¾* в Линдау (Бодензее)

– Водач от агенцията при минимум 8 записани

– Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Обяди и вечери

– Допълнителните екскурзии, посочени като опционни – срещу доплащане

– Градски такси в хотелите, които се заплащат на мястото

– Оскъпяване на застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 64 г – 100%

– Входни такси за обектите

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

– Пешеходна разходка из центъра на Мюнхен на български език – 30 евро

– Екскурзия до Нойшванщайн и Линдерхоф – 57 евро

– Входни такси в Нойшванщайн и Линдерхоф – 23 евро

– Екскурзия до национален парк Берхтес гарден – 70 евро

– Входна такса за „Орлово гнездо“ – 15.50  евро,

– Разходка с корабче по езеро „Кьонигзее“ – 15.00 евро

– Екскурзия до Зальцбург – 60 евро

– Екскурзия до върха Пфендер с корабче и лифт – 40 евро

 

Цената е валидна до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните хотели. В този случай агенцията ще предложи алтернативни дати, хотел и/или цена

– Възможни са промени в датите и часовете на полетите, в рамките на 24 часа напред или назад.

– Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии