Резервирай онлайн самолетни билети на най-ниски цени !

Всички авиокомпании, резервации в реално време и плащане по банка. Най-ниските цени на самолетни билети са тук ! Дай офертите »

Всички оферти с големи отстъпки в последната минута Дай офертите »

Можеш да провериш над 20 000 круиза в цял свят през нашата онлайн система. Бързо, лесно и удобно. Следи за промоциите на началната страница :) Дай офертите »

 

АМСТЕРДАМ – ПРОЛЕТЕН И МНОГОЦВЕТЕН с полет от Бургас

tulip-fields-13транспорт: самолет

дати: от 02.05.2018 до 07.05.2018

цена: от 1414 лв на човек

Всичко по офертата в pdf формат

АМСТЕРДАМ – ПРОЛЕТЕН И МНОГОЦВЕТЕН

Амстердам днес е мястото, където културата и развлеченията учудващо се преплитат и ви даряват с цяла палитра от впечатления. Старинни сгради, световно известни музеи, многобройни колелета и, разбира се, цветя…

Предимства на програмата:

– 5 нощувки с включени закуски

– хотел, разположен в широкия център

– включена пешеходна екскурзия

– посещение в периода на пролетният цъфтеж

– възможност за допълнителни ексурзии с екскурзовод на български език

ДАТИ НА ТРЪГВАНЕ:

02-МАЙ-2018

ПРОГРАМА

ДЕН 1 :

Полет от Бургас до Амстердам през Осло, който излита в 11:10 и каца в Амстердам в 21:00. Следва трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.

ДЕН 2 :

Закуска. Пешеходна разходка из историческата част на Амстердам с екскурзовод на български език (включена в цената). Обиколката включва някои от най-известните забележителности на града: централната жп гара, старата църква, намираща се в квартала на червените фенери, китайския квартал с най-големият будистки храм в Европа, новият пазар (останки от средновековна порта), къщата на Рембранд, площад Рембранд, синагогата, общината, синият мост над река Амстел, плаващият пазар за цветя, средновековното дворче „Бехайнхоф“, галерията на историческия музей, площад Дам (двореца Дам и Националния паметник). Продължителност на екскурзията 3-4 часа. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 3 :

Закуска. По желание и срещу заплащане – екскурзия с екскурзовод на български език до Койкенхоф – най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширни градини от уханни цветя. Посещението на парка става със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията 5 – 6 часа. Нощувка.

ДЕН 4 :

Закуска. По желание и срещу заплащане – полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до музея на открито Зансе Сханс. Пътува се с обществен транспорт (20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще видите как се прави и прочутия и толкова вкусен холандски кашкавал, но преди всичко ще видите много мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправки и горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно за Амстердам. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 5 :

Закуска. По желание и срещу заплащане екскурзия с посещение на Рейксмузеум – най-големият музей в Холандия, притежаващ богата колекция от произведения на изкуството създадени от холандски майстори. Държавният Рейксмузеум разказва историята на Холандия, влиянието на близки и далечни страни. Свободно време след обед. Нощувка.

ДЕН 6 :

Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Амстердам-София, който излита в 18:10 и каца в 21:55. Трансфер от София до Бургас.

ХОТЕЛ/КАТЕГОРИЯ ОПИСАНИЕ ЦЕНА (ЛВ)
3* Hotel Belfort 1414
4* WestCord Fashion Hotel Amsterdam 1802

ЦЕНAТА ВКЛЮЧВА:

– Самолетни билети Бургас-Осло-Амстердам и Амстердам-София с включен куфар до 15 кг и ръчен багаж до 10 кг. Полет Бургас-Осло излита в 11:10, каца в 13:25. Полет Осло-Амстердам излита в 19:05, каца в 21:00. Полет Амстердам-София излита в 18:10, каца в 21:55.

– Трансфер София-Бургас

– Трансфер летище-хотел-летище

– Пешеходна разходка из историческата част на Амстердам с използване на градски траспорт (включен в цената)

– Пет нощувки със закуски в хотел, разположен в широкия център

– Застраховка „помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 5000 евро

– Водач придружаващ групата от България при минимум 20 пътуващи

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Екскурзии по желание с гид на български език

– Градски туристически такси € 2,00-4,00 на човек/ден

– Допълнително изхранване, алкохолни и безалкохолни напитки, бакшиши

– Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

– Входни такси за забележителностите

– Карта за градския транспорт – € 21,50

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

Допълнителни екскурзии:

  1. Полудневна Екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 55,00 с включени билети за транспорт и входна такса
  2. Целодневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт
  3. Екскурзия до Рейксмузеум с екскурзовод на български език (2 часа) – € 40,00 с включена входна такса

– Цените са валидни за минимален брой записани – 15 човека. В случай, че няма места в предложените по програма хотели, ще бъдат предложени други от същата категория и подобна локация.

– Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, както и промени в часовете на полетите

– Офертата е валидна до изчерпването на контингентите по полетите и хотелите!